Postitatud

Pirelli Angel GT 2 – Sport touring rehv

Pirelli Angel GT 2 - Sport touring rehv

Pirelli Angel GT 2 on tipptasemel mootorratta rehv, mis on projekteeritud pakkuma erakordset haarduvust, sõidumugavust ja pikaealisust. Need rehvid on tuntud oma silmapaistva soorituse poolest nii kuivadel kui ka märgadel teedel, muutes need ideaalseks valikuks nii pikamaa sõiduks kui ka dünaamiliseks sõiduks.

Põhijooned:

  • Erakordne haarduvus: Spetsiaalselt väljatöötatud kummisegu ja innovatiivne turvisemuster tagavad suurepärase haarduvuse kõikidel pindadel, parandades sõiduohutust ja stabiilsust. See võimaldab sõitjatel tunda end kindlalt igasugustes teeoludes.
  • Mugav sõidukogemus: Pirelli Angel GT 2 on loodud pakkuma maksimaalset mugavust pikkadel sõitudel, vähendades vibratsioone ja müra. See disainielement muudab pikad sõidud nauditavamaks ja vähem väsitavaks.
  • Pikk kasutusiga: MultiGrip tehnoloogia tagab ühtlase kulumise, mis pikendab rehvi eluiga märkimisväärselt. See tähendab väiksemaid hoolduskulusid ja usaldusväärsemat jõudlust pikema aja jooksul.
  • Stabiilsus ja täpsus: Rehvi konstruktsioon tagab erakordse stabiilsuse ja täpse juhitavuse, mis on hädavajalik kurvides manööverdamisel ja sportlikul sõidul. See omadus teeb rehvi sobivaks nii kogenud sõitjatele kui ka neile, kes otsivad kindlustunnet igapäevases sõidus.

Saadaval olevad suurused Pirelli Angel GT 2 jaoks:

  • Eesrehvid:
    • 120/70 ZR 17
    • 110/70 ZR 17
  • Taga rehvid:
    • 150/70 ZR 17
    • 160/60 ZR 17
    • 180/55 ZR 17
    • 190/50 ZR 17
    • 190/55 ZR 17
    • 200/55 ZR 17

Valides Pirelli Angel GT 2, investeerite tipptasemel mootorratta rehvidesse, mis pakuvad võrreldamatut haarduvust, pikaealisust ja sõidumugavust. Need rehvid on ideaalne valik sõitjatele, kes otsivad usaldusväärsust ja kõrget sooritusvõimet nii pikkadel reisidel kui ka dünaamilistes sõidutingimustes.

Share
Postitatud

Dunlop GPR 300 – Suurepärane haarduvus

Dunlop GPR 300 - Suurepärane haarduvus

Dunlop GPR 300 on kõrge jõudlusega mootorratta rehv, mis on loodud pakkuma suurepärast haarduvust ja stabiilsust nii linnasõiduks kui ka pikkadeks reisideks. Need rehvid on tuntud oma vastupidavuse ja mugavuse poolest erinevates ilmastikutingimustes.

Põhijooned:

  • Suurepärane haarduvus: Spetsiaalselt välja töötatud kummisegu tagab optimaalse haarduvuse nii kuival kui ka märjal teel, suurendades sõiduohutust.
  • Mugav sõit: Dunlop GPR 300 rehvid on loodud pakkuma sujuvat ja mugavat sõidukogemust, mis on eriti oluline pikkadel reisidel.
  • Vastupidavus: Need rehvid on väga vastupidavad, säilitades oma sõiduomadused pika aja jooksul.
  • Stabiilsus ja täpsus: Tänu arenenud konstruktsioonile pakuvad need rehvid suurepärast stabiilsust ja täpset juhitavust, mis on dünaamilise sõidu ja kurvides manööverdamise jaoks hädavajalik.

Saadaval olevad suurused Dunlop GPR 300 jaoks:

  • Eesrehvid:
    • 110/70 R17
    • 120/60 R17
    • 120/70 R17
  • Taga rehvid:
    • 140/70 R17
    • 150/60 R17
    • 160/60 R17
    • 180/55 R17

Valides Dunlop GPR 300, saate kõrge kvaliteediga mootorratta rehvid, mis tagavad stabiilsuse ja ohutuse teel. Need rehvid on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärsust ja mugavust igas olukorras.

Share
Postitatud

Continental Sport Attack 4 rehv

Continental Sport Attack 4 rehv

Continental Sport Attack 4 on tipptasemel mootorratta rehv, mis on loodud maksimaalse haarduvuse ja erakordse stabiilsuse tagamiseks ka ekstreemsetes tingimustes. Need mootorratta rehvid on tuntud oma suurepärase jõudluse, kiire soojenemisaja ja erakordse vastupidavuse poolest, muutes need ideaalseks valikuks nii rajal kui ka maanteel sõitmiseks.

Põhijooned:

  • Maksimaalne haarduvus: Spetsiaalselt välja töötatud kummisegu tagab suurepärase haarduvuse nii kuival kui ka märjal teel, parandades ohutust ja sõidukindlust.
  • Kiire soojenemine: TractionSkin tehnoloogia võimaldab rehvil kiiresti soojeneda, tagades kohese sõiduvalmiduse ja parema kontrolli mootorratta üle.
  • Vastupidavus: MultiGrip tehnoloogia tagab rehvi ühtlase kulumise, pikendades selle eluiga ja säilitades kõrge jõudluse pikaks ajaks.
  • Stabiilsus ja täpsus: Sport Attack 4 garanteerib stabiilsuse ja täpse juhitavuse, mis on dünaamilise sõidu ja kurvides manööverdamise jaoks hädavajalik.

Saadaval olevad suurused Continental Sport Attack 4 jaoks:

  • Eesrehvid:
    • 120/70 ZR 17
    • 110/70 ZR 17
    • 120/60 ZR 17
  • Taga rehvid:
    • 180/55 ZR 17
    • 190/50 ZR 17
    • 190/55 ZR 17
    • 200/55 ZR 17

Valides Continental Sport Attack 4, saate kõrge kvaliteediga rehvid, mis tagavad erakordse stabiilsuse ja ohutuse teel. Need mootorratta rehvid on ideaalne valik neile, kes otsivad optimaalset jõudlust ja usaldusväärsust igas olukorras.

Share
Postitatud

Maxxis M-6103 moto rehvid

Maxxis M-6103 moto rehvid

Maxxis M-6103 on tänavasõidurehv, mis on mõeldud just kergematele ja keskmise suurusega mootorratastele. See rehv on välja töötatud, et pakkuda suurepärast kulumiskindlust ja märghaarduvust, muutes sõidu turvaliseks ja nauditavaks nii igapäevases liikluses kui ka keerulistel märghaardetingimustel.

M-6103 rehvi iseloomustab eriline kummisegu, mis tagab optimaalse jõudluse märjal pinnasel, samuti kindla pidamise kuival teel. Tänu selle struktuurile ja mustridisainile on rehvi eluiga pikenenud, samas kui selle haarduvus ja sõidumugavus on tasakaalustatud, et vastata erinevate sõitjate vajadustele.

Maxxis M-6103 on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärset ja vastupidavat rehvi, mis suudab toime tulla erinevate ilmastikutingimuste ja teepindadega, pakkudes stabiilsust ja kontrolli sõidu ajal. Hinnad ja rehvimõõdud Maxxis M-6103 rehvid

Share
Postitatud

Pirelli Scorpion MX 32 motocross

Pirelli Scorpion MX 32 on motokrossirehv, mis on loodud pakkuma tipptasemel sooritust kõige nõudlikumates motokrossi tingimustes. See rehv on ideaalne sõitjatele, kes otsivad maksimaalset kontrolli ja haarduvust erinevatel pinnastel, alates pehmetest ja lahtistest pindadest kuni kõvemate pinnasteni.

Scorpion MX 32 on tuntud oma erakordse vastupidavuse poolest ning suudab taluda motokrossi sporti iseloomustavaid raskusi. Rehvi eriline mustridisain parandab haarduvust kurvides ja kallakutel, pakkudes sõitjale täiustatud sõidukogemust. Rehvi mustridisain ja erilised kummisegud tagavad, et rehv säilitab oma jõudluse erinevates temperatuurides ja erinevatel maastikel.

Pirelli Scorpion MX 32 struktuur on tugevdatud, et pakkuda paremat stabiilsust ja toetust kiirendamisel ja pidurdamisel, mis on oluline kiirusrikastes spordialades nagu motokross. Seega on see rehv suurepärane valik tõsistele motokrossi sõitjatele, kes nõuavad oma varustuselt parimat, et saavutada parimaid tulemusi.

Share
Postitatud

Michelin City Grip 2 motorollerirehv

Michelin City Grip 2 motorollerirehv

Michelin City Grip 2 on motorollerirehv, mis on loodud spetsiaalselt linnasõiduks, pakkudes erakordset sooritust ja turvalisust igasugustes sõidutingimustes. Tänu silikageelipõhisele kummisegule tagab City Grip 2 suurepärase haarduvuse nii märgadel kui ka libedatel pindadel, sealhulgas valgetel joontel.

Michelin City Grip 2 on osa laiemast City Grip tooteperest, mida on valinud suured tootjad, sest see sobib kõikidele rolleritüüpidele, alates Piaggiost kuni Hondani. Uuenduslik kummisegu ja mustri disain mitte ainult ei paranda haarduvust, vaid ka pikendab rehvi eluiga, vähendades kulumist ja pakkudes ühtlast sõidukvaliteeti igapäevases kasutuses.

Selle rehvi valik suurte tootjate poolt räägib kvaliteedi ja usaldusväärsuse keelest, tehes Michelin City Grip 2-st ideaalse valiku linnas liiklemiseks, pakkudes juhile kindlust ja kontrolli igas olukorras.

Share
Postitatud

Metzeler Sportec M9 RR hypersportrehv

Metzeler Sportec M9 RR hypersportrehv

Metzeler Sportec M9 RR on sportrehv, mis jätkab muljetavaldamist juhtidele, kes otsivad sportlikku sõidustiili igasugustes tingimustes. Alates igapäevasest linnadžunglist, kus täpsus ja manööverdamisvõime on võtmetähtsusega, kuni kurviliste maanteedeni, mis nõuavad maksimaalset haarduvust ja stabiilsust, kuni lõõgastavate nädalavahetuse sõitudeni, kus mugavus ja jõudlus käivad käsikäes. Autojuhtidele, kes soovivad suurendada oma sõidurõõmu ja kasutada ära oma sõiduki sportlikke omadusi isegi märgades tingimustes, on M9 RR ideaalne valik.

Muljetavaldav märg haarduvus tuleneb rehvi 100% silica sisaldusega kummisegust, mis tagab suurepärased tulemused märgadel pindadel, vähendab pidurdusteekonda ja parandab ohutust. See, koos rehvi arenenud mustridisainiga, tagab tõhusa vee äravoolu, vähendades vesiliu ohtu. Vaata hindu ja rehvimõõtu Metzeler Sportec M9 RR rehv.

Share
Postitatud

Dunlop Arrowmax GT 601 rehv

Dunlop Arrowmax GT 601 rehv mootorratta

Dunlop Arrowmax GT 601 on sportliku sõidustiili jaoks mõeldud touring-rehv, mis on disainitud mootorratturitele, kes nõuavad oma rehvidelt suurepärast sooritust teel. Arrowmax GT 601 pakub tasakaalustatud kombinatsiooni haarduvusest, vastupidavusest ja mugavusest, muutes selle ideaalseks valikuks pikemateks sõitudeks ja mitmekesistes sõidutingimustes.

Erikoisest kummisegust (silica) valmistatud GT 601 tagab suurepärase haarduvuse nii märgadel kui kuivadel pindadel, samal ajal kui rehvi konstruktsioon aitab kaasa ühtlasele kulumisele, pikendades rehvi eluiga. Dunlop Arrowmax GT 601 sport-touring-rehv esindab innovatsiooni ja kvaliteedi sümbioosi, mis vastab kaasaegsete mootorratturite nõudlikele vajadustele.

Share
Postitatud

Pirelli Night Dragon custom rehv

Pirelli Night Dragon custom rehv

Pirelli Night Dragon rehv on spetsiaalselt disainitud sõitjatele, kes nõuavad oma custom, cruiser või touring mootorratastele parimat sooritusvõimet ja stiili. See rehv rõhutab paremat haardumist ja suurt läbisõidu võimet, pakkudes samal ajal erakordset sõidukogemust nii kuivadel kui ka märgadel teepindadel. Night Dragon ühendab endas Pirelli tehnoloogilised uuendused ja sügava mõistmise mootorratturite vajadustest, et pakkuda suurepärast juhitavust ja vastupidavust.

Rehvi disainis on erilist tähelepanu pööratud optimeeritud kontaktipinnale ja ainulaadsele kummisegule, mis tagab suurepärase haarduvuse isegi äärmuslikes sõidutingimustes. Pirelli Night Dragon on loodud selleks, et suurendada sõidumõnu, pakkudes samal ajal kindlat tunnetust teel ja suurendades usaldusväärsust pikematel sõitudel.

Kas otsite rehvi, mis toetaks teie kirge teedel ja teekondadel? Pirelli Night Dragon on valik, mis ühendab endas jõudluse, vastupidavuse ja sõidunaudingu, rahuldades nõudlikuma mootorratturi vajadused. Rehvide hinnad ja suurused: Pirelli Night Dragon rehv.

Share
Postitatud

Michelin Pilot Road 4 SC – Scooter

Michelin Pilot Road 4 SC - Scooter

Michelin Pilot Road 4 SC (Scooter) rehvid on mõeldud maxi-tüüpi rolleritele, pakkudes erakordset sooritust erinevates sõidutingimustes. Need rehvid on loodud pakkuma paremat haarduvust, vastupidavust ja ohutust. Michelin on integreerinud oma tipptehnoloogiad, et tagada suurepärane märghaarduvus, mis on oluline ootamatute vihmasadude korral või libedatel teedel sõites. Lisaks on rehvid konstrueeritud nii, et need pakuvad pikka kasutusiga, vähendades seeläbi vajadust tihti rehve vahetada.

Pilot Road 4 SC rehvide üheks oluliseks omaduseks on nende võime säilitada stabiilsust ja juhitavust ka suurtel kiirustel, mis on maxi-rollerite puhul eriti tähtis, arvestades nende suuremat võimsust võrreldes tavapäraste rolleritega. Michelin on kasutanud oma patenteeritud lamellide tehnoloogiat, mis aitab parandada pidurdustegevust ja vähendada pidurdusmaad, eriti märgades oludes.

Kokkuvõttes on Michelin Pilot Road 4 SC rehvid suurepärane valik maxi-rolleri omanikele, kes otsivad rehvi, mis pakub tipptasemel sooritust, ohutust ja vastupidavust, et nautida sõidumõnu igasugustes sõidutingimustes.

Share